7/2/09

Palmer Johnson World Yacht: Rolls-Royce-ul apelor


Toata lumea isi doreste din ce in ce mai mult de la ceea ce cumpara, iar in momentul de fata, pentru anumiti magnati, un yacht nu trebuie sa fie doar unul de lux, ci de un mega-lux. Iar daca acest lucru inseamna sa aiba sase punti, dormitoare pe trei etaje, sala de gimnastica si spa, spatiu pentru elicopter si hangar, atunci numai cei de la Rolls-Royce puteau sa se implice in crearea unui asemenea yacht.
Asadar, vestitul brand, in colaborare cu producatorul de yachturi, Palmer Johnson, a demarat proiectul ce se doreste a se materializa in cel mai mare, luxos si dotat yacht de pana acum.
Pe langa multe dotari ce tin prea mult de tehnic pentru a intra in detalii, exista un lucru care m-a incantat, dar si distrat. Va detine un sistem de anti-piraterie, si spun ca m-a distrat pentru simplul fapt ca m-am gandit initial la piraterie software (torrentii sunt de vina!). Dar nu! Este vorba de pirati reali.
Singurul impediment momentan este ca ii mai trebuie un cumparator, dar nu cred ca va dura mult si va aparea, chiar la volanul unui Rolls-Royce. Aceasta in conditiile in care ar mai avea unul in garajul "castelului" sau!

No comments:

Post a Comment