7/7/09

Georges Chakra, la Paris Fashion Week

Printre designeri agreati de celebritatile din toata lumea se numara si Georges Chakra, un designer vizionar, ce a crescut rapid de la un atelier infiintat in 1985 la o adevarata casa de moda internationala.

Din 2002, Chakra este prezent de doua ori pe an la Paris Fashion Week cu liniile sa couture. In februarie 2009 a lansat la New York Fashion Week colectia "Edition by Georges Chakra", o linie de lux pentru femeia moderna si increzatoare in fortele proprii.

Realizand din pasiune, designerul lanseaza pentru fiecare sezon noi idei si tendinte, colectii imprevizibile si pline de surprize. De aceea a atras celebritati precum Beyoncé, Carrie Underwood, Queen Latifah, Mariah Carey, Marcia Cross, Helen Mirren, Tyra Banks, si multe altele. Creatiile sale au ajuns pe copertile multor reviste: InStyle, Harper's Bazaar, Vanity Fair, Elle, Madame Figaro, Gala sau Genlux, cat si in filmul "The Devil Wears Prada", din 2006.

Astazi, 7 iulie, Chakra isi prezinta colectia "Georges Chakra Collection Couture Autumn/Winter 09-10" la Paris Fashion Week - La Cité de l'Architecture et du Patrimoine, La Cathédrale, 11 Avenue Albert de Mun, 75016, Paris, France. Vom vedea ce reactii se vor naste in urma prezentarii sale si voi reveni cu imagini elocvente.

No comments:

Post a Comment